CASTLE PARTY 2008 Dodano: 2007-09-25 11:51
Do CP 2008 zostało jeszcze trochę czasu ale nie zaszkodzi już powoli o tym trochę popisać. Jestem mile zaskoczony że główną gwiażdą będzie DEINE LAKAIEN a oprócz tego CRUXSHADOWS, GARDEN OF DELIGHT, nasze CLOSTERKELLER, 1984 i PATI YANG, ponadto IN STRICT CONFIDENCE, SITD. Zapowiada się naprawdę fajnie. Ciekawe jakie zespoły jeszcze wystąpią na CP 2008? A Wy jak myślicie?
"Niech Mrok bedzie z Wami"
Dodano: 2007-09-25 12:00
Bez apelacyjnie Diary of Dreams :D no i XIII stoleti bo długo o nich nie słychać 
Dodano: 2007-09-25 12:06
przecież Diary dopiero co grali?
no to ja chcę znów VNV Nation :twisted:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-09-25 12:17
Deine Lakaien, ech w takim razie musze sie wybrac a do tego Pati Yang :twisted: Ja bym chciala jeszcze Cocteau Twins i znow The Birthday massacre,Pzychobitch a juz w fgole idealnie by było gdyby była Lacrimosa 
Dodano: 2007-09-25 13:29 Zmieniono: 2007-09-25 14:45
No jak narazie to tylko SIDT'a chce zobaczyc.
Lacrimosa nigdy nie wystapi na cp gdyz zespol zawsze stawia wymaganie, ze musza grac na koncertach min 2h a tyle nie dostana od organizatorow.
Pzychobitch jestem jak najbardziej za
VnV Nation popieram !
Deine Lakaien...zieeeeeeeewwwww.
Pati Yang warta uwagi.
Ja sam chetnie zobaczylbym Combichrista ale na to nie mam co liczyc
Moze jakis XotoX czy Noisuf-X ? 
"Tonight's the night..."
Dodano: 2007-09-25 14:02
Tak i bardzo żaluje ze Lacrimosa nie zmieni swojego zdania xD Cóż bez żadnych ale i tak sie pojawie xD Ciesze sie z wystepu Closterkeller i Deine Lakaien xD
Schuld und Sühne
Dodano: 2007-09-25 14:47
| Phantom napisał(a): |
|
Pzychobitch jestem jak najbardziej za
VnV Nation popieram ! Ja sam chetnie zobaczylbym Combichrista ale na to nie mam co liczyc
Moze jakis XotoX czy Noisuf-X ? ![]() |
Człowieku czytasz mi w myślach
Pzychobitch byłaby warta uwagi, a i jeszcze chciałabym Zombie Girl
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy